ZEIL ARRANGEMENTEN TIPS

Een bijzonder zeiluitje beleven met een  groep? Kijk op Zeiltrips.nl
Zoek arangement


BusinessSailing .nl

 
Zeilgids.nl > Sitetips

Top : Zeiltochten

Rubriek:
Buitenland (5)
Friesland (14)
IJsselmeer (6)
Veluwemeer (2)
Wadden (1)
Zeeland (13)
Links:
Bedrijfsuitje zeilen - dagje zeilen? Dan bent u bij zeilen.biz aan het juiste adres. Wij hebben alles over zeilen in Nederland!
Op deze site vindt u informatie over de internationale zeilregatta: Cap Royal 2005. De deelnemende schepen zullen racen van Tanger,Marokko tot Monaco.
Unieke zeilarrangementen in nederland. Stap voor een of meerdere dagen aan borod en geniet.
Zeilen op de Loosdrechtse Plassen Heerlijk een dagje zeilen op de wateren met familie, collega's, vrienden. U kunt kiezen uit een ruim assortiment 1 ding is zeker het wordt een dag om nooit te vergeten!!
Zeilen op het Gooimeer Geniet op een van de vele boten van de prachtige natuur op en rondom het Gooimeer. We hebben verschillende activiteiten die geschikt zijn voor groepsuitjes, vriendinnenuitjes, familie-uitjes en vrijgezellenfeesten. Ook houden wij workshops waar je de belangrijkste kneepjes van het zak zult leren.
Een middag lekker uitwaaien op het IJsselmeer aan boord van een traditioneel zeilschip. Ook nog een deel van de mooie stad Hoorn zien Ún lekker dineren. Dat is pas een gezellig uitje met uw groep! Geniet samen met vrienden, collega's, familie of zakenrelaties van een heerlijk dagje varen op een van onze top boten.
Zeilvakanties voor mensen van circa 25-35 jaar voor een vriendelijke prijs. Met open zeilboten trekken we een week door Friesland. Eten is zoveel mogelijk vego en bio.
Home | Uw site toevoegen  | Info